Welkom op onze gloednieuwe website !! Per4mance Projects wenst jullie alvast een fantastisch 2022...
Gratis offerte

INDOOR

Binnenschilderwerken

Schilderen is vakwerk. Het vereist ervaring en een uitgebreide kennis van materialen en producten. En dat is precies waar Per4mance Projects voor staat. Wij bezorgen je een gedetailleerde omschrijving van de werken, uitgebreid advies en steeds een vlotte service met eindresultaat.

Per4mance Projects wil graag jouw partner zijn voor binnenschilderwerken in alle kleine of grotere projecten.

Zo krijgt je huis, appartement of kantoor de uitstraling waar je altijd al van droomde.

Lees meer

 


OUTDOOR

Buitenschilderwerken

Is je gevel aan een opknapbeurt toe? Wil je je ramen en deuren terug fris laten ogen? Per4mance Projects geeft de uitstraling van je woning of bedrijf een echte boost. 

Met een jarenlange ervaring in buitenschilderwerken (van het schilderen van gevels tot buitenschrijnwerk) garanderen wij jou een vlotte service, uitgebreid advies en sterke uitvoering van onze werken. Peter is jouw persoonlijk aanspreekpunt en zorgt voor de goede opvolging van je project. 

De schilderwerken worden volledig tot in de details besproken. We zorgen voor een duidelijke offerte en planning, zodat je jouw project zorgeloos in onze handen kan overlaten. Een kleine opdracht of groot project? Per4mance Projects helpt je steeds met een team van gemotiveerde vakmensen en de juiste drive!

Lees meerVrijblijvende offerte of eerste afspraak? Laten we samenwerken!


© 2022 Per4mance Projects BV - BTW 0726.887.712 - Maatschappelijke zetel Visselaarstraat 1a, 9160 Lokeren - sitemap - privacy policy - cookie policy Quoted: Websites met méér
Om je surfervaring te verbeteren maakt onze website gebruik van cookies. Meer informatie   OK